Great-Place-To-Work-frontpage

Actueel bij
Great Place To Work

Als Great Place To Work is het onze missie om het vertrouwen binnen organisaties te vergroten én dat iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet, werkt bij een Great Place To Work

Op deze pagina vind je de meest actuele
events, podcasts, blogs en whitepapers. Nieuwsgierig naar wat deelname aan Great Place To Work jouw organisatie kan opleveren? Bekijk deze video

Is jouw organisatie al een Great Place To Work For All?

Doe de checklist!
Online inspiratiesessie

Waardering & Onboarding
 

Onboarding is net als een nieuw product lanceren: je kan het maar 1 keer goed doen. Dankzij slechte onboarding neemt bijna één derde van de nieuwe medewerkers binnen 90 dagen ontslag. De reden? De organisatiecultuur was anders dan verwacht. In deze inspiratiesessie focussen Appical, Sparkler en Great Place To Work op een onmisbaar, maar vaak onderschat, aspect binnen het onboardingsproces: Waardering.

Waarom is waardering van (nieuwe) medewerkers zo belangrijk? Hoe creëer je een cultuur van waardering? En hoe pas je waardering toe tijdens de belangrijke momenten in de employee journey? Ontdek de antwoorden op deze vragen in deze inspiratiesessie!

Meld je gratis aan!

 

Waardering & onboarding-05
Great Time To Relax - Great Place To Work Yoga Nidra sessie

Great Time To Relax

In deze tijden van crisis en onzekerheid heeft iedereen behoefte aan rust én aan nieuwe energie. Yoga Nidra is een liggende meditatie waarmee je in een diepe ontspanning komt en daardoor jouw lichaam de kans geeft om te herstellen en nieuwe energie op te doen. 

Great Place To Work gunt deze ervaring niet alleen voor haar eigen teamleden, maar voor iedereen die hier behoefte aan heeft! Daarom organiseren wij op donderdag 8 april van 16.00 uur tot 16.45 uur een gratis online Yoga Nidra sessie. De sessie wordt gegeven door yogatherapeut Vianne Snoeren. 

Meld je aan! 

Actueel

Ontdek hieronder de meest recente blogs én whitepapers. Ben je op zoek naar specifieke thema's? Laat het ons weten via de chat of stuur een e-mail!
Blijf ook up to date door LinkedIn en Instagram te volgen.
En vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Whitepaper Future of Work during COVID-19

Na ruim een half jaar werken met beperkingen door coronamaatregelen maken HR-directeuren (Oracle, Achmea, VandeBron en Uva) de balans op.

Ontdek hun inzichten en ervaringen in deze whitepaper!

Meer nagellak, minder mantelpak

Hoe kleden wij ons op werk? Wat zijn de (ongeschreven) gedragsregels? En kan iedereen zichzelf zijn? In deze gastblog deelt Danielle Jiskoot (she/her), oprichtster van The Drag Agency, welke impact heteronormativiteit vaak nog heeft op de werkvloer én wat de voordelen zijn van authentieke zelfexpressie.

5 aandachtspunten voor psychologische veiligheid op de (online) werkvloer

Waarom is psychologische veiligheid belangrijk, wat is de link met organisatiesucces en aan welke knoppen kun je draaien? Lees het artikel en vraag de whitepaper aan!


3 factoren waarom employer branding in crisistijd onmisbaar is

Wat zijn de drie factoren waarom je juist nu moet focussen op het versterken van jullie werkgeversmerk (door het bouwen van een sterke interne cultuur)? 


Zo maak je Diversiteit & Inclusie succesvol

Jouw organisatie kan zich onderscheiden van jullie concurrenten doordat de unieke ideeën, perspectieven en het potentieel van al jullie medewerkers gezien én ingezet worden. Hoe dan?


Hoe houd je verbinding tijdens remote werken? 5 tips voor HR!

We blijven voorlopig (als het kan) weer allemaal thuiswerken. Hoe houd je verbinding en energie tijdens het thuiswerken? Ontdek de 5 tips!


Whitepaper
Great Place To Work For All

Hoe bouw je een innovatieve en inclusie werkcultuur? Ontdek het Great Place To Work For All model in deze whitepaper


Whitepaper
Vertrouwen is de strategie

Wat is vertrouwen? Hoe kun je dit bouwen? Én wat zijn de resultaten? Ontdek het in deze whitepaper


Best Practices 2020

Hoe geven Best Workplaces vorm aan goed werkgeverschap? Ontdek inspirerende én praktische voorbeelden

Is jouw organisatie een Great Place To Work For All?

Doe de checklist!