Best Workplaces Awards 2020

Best Workplaces 2020

Welke 40 werkgevers zijn de Best Workplaces van 2020? En hoe geven zij vorm aan goed werkgeverschap?

Bekijk het Best Workplaces 2020 magazine!

Best Workplaces 2020

“The Art of Craft” is het thema voor het online Best Workplace event. Mogelijk gemaakt door de vakmensen van alle Best Workplaces. Best Workplaces die ook in de huidige tijd van crisis goed begrijpen dat het bouwen aan geloofwaardig leiderschap essentieel is en dat je nu meer dan ooit mensen betrekt bij het vinden van oplossingen. Best Workplaces die waardering uitspreken en zorgen voor een psychologisch en fysiek veilige werkomgeving. Dit zijn aspecten waarop Best Workplaces voorlopen en die nu crucialer zijn dan ooit.

Ontdek welke 40 organisaties zich een Best Workplace 2020 mogen noemen!

Trends 2020

Hoe maken de Best Workplaces van 2020 het verschil?

Ontdek de belangrijkste trends in goed werkgeverschap en waar jouw organisatie zich op moet focussen in 2020 (inclusief een stappenplan)!

Download het trendrapport

Down

Best Practices 2020

Hoe geven de Best Workplaces in de praktijk vorm aan goed werkgeverschap? Wij hebben een verzameling gemaakt van de beste en leukste initiatieven op thema's als Beloning, Ontwikkeling, Zorgen en Onboarding. 


Download de Best Practices 2020

 

Doe ook mee!

Ben je benieuwd naar hoe jouw organisatie, volgens jullie eigen medewerkers, scoort op goed werkgeverschap? 

Vraag een gratis (vrijblijvende) intake aan om de mogelijkheden van een samenwerking met Great Place To Work te bespreken!

 

Is jouw organisatie ook een great place to work

De eerste stap van erkenning is certificering. Vanaf 1 juli is de Great Place To Work certificering 100% gebaseerd op de perceptie van de medewerkers. Ook is certificering vanaf dat moment mogelijk voor organisaties met 10 of meer medewerkers! 

Get Certified!
Great Place To Work Certified