GPTW - Best Workplaces Magazine - 3D Cover - 0621

Best Workplaces 2021

Welke 37 werkgevers zijn de Best Workplaces van 2021? En hoe geven zij vorm aan goed werkgeverschap? 

Ontdek wie deze organisaties zijn, hoe zij invulling geven aan hun organisatiecultuur én welke tips zij voor jou hebben!

Best Workplaces magazine 2021

Best Workplaces 2021

De digitale wereld waar iedereen ineens op een andere plek zat vroeg om hele heldere communicatie, enorm goed luisteren, het herkennen van signalen, vaker contact opzoeken en bovenal veel meer aandacht voor de persoonlijke situatie van de medewerker. Dit is de manier om als leider, team en organisatie succesvol te blijven. Het thema van de Best Workplaces 2021 is dan ook The Forerunners. Deze werkgevers hebben ook in tijden van crisis aangetoond hun mensen op 1 te blijven zetten.
Hierdoor blijven ze vooroplopen in goed werkgeverschap.

Ontdek welke 37 organisaties zich een Best Workplace 2021 mogen noemen!

Trends 2021

GPTW - Trend Report - 3D Cover - 0721
Hoe maken de Best Workplaces van 2021 het verschil? Wat kun je van ze leren op het gebied van organisatiecultuur, het aantrekken van talent en hybride werken? En welke tips hebben ze voor je?

Vraag het trendrapport aan!

Down

Best Practices 2021

GPTW - Best Practices 2021 - 3D Cover

Hoe bouw je een succesvolle organisatiecultuur? Ontdek 50 Best Practices over HR thema's als ontwikkeling, werving en vitaliteit. Op basis van de 111 gecertificeerde Great Place to Work organisaties zijn deze voorbeelden geselecteerd. 


Vraag de 50 Best Practices aan!

 

Webinar: Hoe wordt mijn organisatie een Best Workplace?

Kopie van Webinar Best Workplaces  Great Place to Work (4)

Waarom is goed werkgeverschap belangrijk? Wat is de meetmethode van Great Place to Work? En wat levert deelname op? Op dinsdag 15 juni om 9.30 uur geeft mijn collega Barbara, samen met directeur Edwin van der Hilst van Best Workplace Spril, een gratis webinar.

Meld je aan voor de webinar!

 

Is jouw organisatie ook een great place to work

De eerste stap van erkenning is certificering. Vanaf 1 juli is de Great Place To Work certificering 100% gebaseerd op de perceptie van de medewerkers. Ook is certificering vanaf dat moment mogelijk voor organisaties met 10 of meer medewerkers! 

Get Certified!
Great Place To Work Certified