Best Workplaces Magazine 2020 Europa website-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de 125 Best Workplaces van Europa:

Best Workplaces in Europa

Voor de achttiende keer maakt Great Place To Work de Best Workplaces in Europa bekend. Uit 3.000 organisaties, waar 1,5 miljoen mensen werken, behoren 125 organisaties tot de top van Europa. 94% van respondenten geeft aan dat zij hun organisatie als een great place to work ervaren. De lijst is gebaseerd op het medewerkersonderzoek en de evaluatie van het werkgeversbeleid.

Dit jaar behoren 15 Nederlandse organisaties tot de top 125. Ben je benieuwd naar wie deze organisaties zijn en wat hen bijzonder maakt? Vraag het magazine aan!

Wil je liever het magazine ontvangen zonder jouw gegevens achter te laten?
Stuur ons een e-mail!

Webinar -
Get Certified!

Met het erkennen van goed werkgeverschap streven wij ernaar dat meer organisaties hun mensen op 1 zetten. De eerste stap van ons erkenningsprogramma is certificering. Wil je weten waar onze certificering op gebaseerd is en wat de stappen voor deelname zijn? 

Volg op donderdag 17 september om 15.30 uur de gratis webinar!

Great Place To Work in 6 minuten

Great Place To Work is naast het erkennen van goed werkgeverschap, vooral bezig met organisaties begeleiden om hun interne organisatiecultuur te verbeteren. 

Nieuwsgierig naar wat Great Place To Work doet en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

In deze korte video geven wij antwoord op de zeven meeste gestelde vragen. 

Vertrouwen is de strategie die overal werkt

De basis voor goed werkgeverschap is vertrouwen. Een hoge mate van vertrouwen leidt tot positieve energie, innovatie en focus op de dingen die écht belangrijk zijn voor het succes van de organisatie.

Vraag de whitepaper aan!