Jobsrepublic-Great-Place-To-Work-Certified-1-1

Get Certified!

Wat vinden jullie medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie? Doe mee met ons Trust Index medewerkersonderzoek, voldoe aan de criteria en ontvang de Great Place To Work Certificering!

Is jouw organisatie gecertificeerd? Dan doe je, na het invullen van de Culture Audit, ook mee voor de lijst van Best Workplaces. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de Great Place To Work Certificering? 

Aantrekken van nieuwe talenten, behouden van medewerkers én een goed imago op de arbeidsmarkt. Het ontvangen van de Great Place To Work Certified-erkenning helpt om een positieve boost te geven aan het behalen van deze resultaten. In onderstaande video deelt onze collega Barbara de verschillende onderdelen en de criteria. 

7. Great Place To Work_Hoe word je een Great Place To Work?-1

 

Vanaf 1 juli 2020 is de certificering 100% gebaseerd op de feedback van de medewerkers en mogelijk voor organisaties met 10 of meer medewerkers (voorheen was dit 20).
Naast het onderzoek lever je ook een Culture Brief in (een document voor data-analyse).  

Bekijk op deze pagina de drie stappen voor certificering
en meld jouw organisatie aan via bovenstaand formulier! 

Great Place To Work Certified

 

Stap 1:
Onderzoek

Voor certificering vormt het Trust Index onderzoek onder de medewerkers de basis. Het onderzoek staat twee weken open en meet de mate van vertrouwen, trots en plezier. 

Naast de Trust Index vullen jullie een Culture Brief in. Een Excel document met relevante data die wij gebruiken voor trendanalyses. 

Stap 2:
Certificering

Behalen jullie een score van 70% of hoger op het Trust Index onderzoek? Dan ontvangen jullie de Great Place To Work certificering vier dagen nadat het onderzoek is gesloten. 

De certificering is geldig voor 12 maanden. 

Stap 3:
Resultaten & branding

Jullie ontvangen de resultaten van het onderzoek op organisatieniveau. Hiermee krijg je een goed eerste inzicht in wat er speelt en waar de verbeterpunten liggen voor de interne organisatiecultuur. 

Jullie ontvangen bij certificering het logo, een mediatoolkit met templates en een werkgeverspagina op onze website.