Jobsrepublic-Great-Place-To-Work-Certified-1-1

Get Certified!

Wat vinden jullie medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie? Doe mee met ons Trust Index medewerkersonderzoek, voldoe aan de criteria en ontvang de Great Place To Work Certificering!

Is jouw organisatie gecertificeerd? Dan doe je, na het invullen van de Culture Audit, ook mee voor de lijst van Best Workplaces. 

Ontdek de stappen van deelname, de criteria én wat het jouw organisatie oplevert tijdens de webinar op dinsdag 15 juni om 9.30 uur. Meld je hier aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de Great Place To Work Certificering? 

Aantrekken van nieuwe talenten, behouden van medewerkers én een goed imago op de arbeidsmarkt. Het ontvangen van de Great Place To Work Certified-erkenning helpt om een positieve boost te geven aan het behalen van deze resultaten. In onderstaande video deelt onze collega Barbara de verschillende onderdelen en de criteria. 

Great Place to Work Certificering

 

De Great Place to Work certificering is 100% gebaseerd op de feedback van de medewerkers en mogelijk voor organisaties met 10 of meer medewerkers.
Naast het uitvoeren van het Trust Index medewerkersonderzoek lever je ook een Culture Brief in (een document voor data-analyse).  

Bekijk op deze pagina de drie stappen voor certificering
en meld jouw organisatie aan via bovenstaand formulier!

Ben je benieuwd naar welke andere organisaties zijn gecertificeerd en waarop zij het verschil maken? Lees het Great Place to Work Certified magazine!

Great Place to Work Certified magazine

Stap 1:
Onderzoek

Trust Index medewerkersonderzoek


Voor certificering vormt het Trust Index onderzoek onder de medewerkers de basis. Het onderzoek staat twee weken open en meet de mate van vertrouwen, trots en plezier. 

Naast de Trust Index vullen jullie een Culture Brief in. Een Excel document met relevante data die wij gebruiken voor trendanalyses. 

Stap 2:
Certificering

Great Place To Work Certified

Behalen jullie een score van 70% of hoger op het Trust Index onderzoek? Dan ontvangen jullie de Great Place To Work certificering vier dagen nadat het onderzoek is gesloten. 

De certificering is geldig voor 12 maanden. 

Stap 3:
Resultaten & branding

Schermafbeelding 2021-05-09 om 12.18.04

Jullie ontvangen de resultaten van het onderzoek op organisatieniveau. Hiermee krijg je een goed eerste inzicht in wat er speelt en waar de verbeterpunten liggen voor de interne organisatiecultuur. 

Jullie ontvangen bij certificering het logo, een mediatoolkit met templates en een werkgeverspagina op onze website.