HeadOnDesk

Meet wat er nu speelt met de gratis Covid-19 pulse survey 

Hoe ervaren jullie medewerkers de verbondenheid in tijden van sociale afstand? Hoe staat het met de werk-privé balans? En is de informatievoorziening vanuit het leiderschap voldoende?

Zet de Covid-19 pulse survey (Nederlands en/of Engels) gratis in om deze inzichten te krijgen. Met de bijbehorende online presentatie (700 euro) draag je bij aan de campagne #WEnotME van The Present Movement!

 

 

 

 

 

 

 

 

Covid-19 pulse survey

Als organisatie is het in deze tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om je mensen centraal te stellen. Voor de één is thuiswerken nu eenmaal gemakkelijker en prettiger dan voor de ander en er wordt van iedereen veel flexibiliteit gevraagd. Houd juist in deze tijden een goede connectie met wat er onder de mensen speelt en vergroot de betrokkenheid!

Gaan mensen bij jouw organisatie alweer (gedeeltelijk) naar het werk?
Bekijk dan onze Thuis/Werk pulse survey en de Reboarding survey!

Korte vragenlijst

De vragenlijst (beschikbaar in Nederlands en Engels) bestaat uit 14 stellingen en 2 open vragen. We meten of de verwachtingen duidelijk zijn, of er vertrouwen wordt gevoeld, of de motivatie en de werkdruk op orde zijn en of de samenwerking en betrokkenheid nog van hoog niveau zijn.

Rapport

Het rapport bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste ontvang je een sheet met daarin de scores op alle stellingen. Dit is op organisatieniveau en op afdeling- en teamniveau. Ten tweede ontvang je de antwoorden op de twee open vragen op organisatieniveau. 

Online sessie

In de online sessie bespreken wij hoe je de resultaten kunt lezen en interpreteren, wat de vervolgstappen zijn én delen wij advies & best practices over goed werkgeverschap in crisistijd. De investering voor deze sessie is 700 euro, waarvan 250 euro gedoneerd wordt aan The Present Movement.

Uit de resultaten van de eerste 19 werkgevers die de Covid-19 pulse survey hebben ingezet blijkt dat het merendeel van de mensen blij is met hoe het thuiswerken wordt gefaciliteerd. De grootste uitdagingen liggen in het houden van verbinding met elkaar en met energie aan het werk gaan tijdens thuiswerken. Bekijk de webinar over Verbinding en energie tijdens thuiswerken terug!

Covid-19 pulse survey:
de stappen

 Interesse om de Covid-19 pulse survey uit te voeren? Ik neem je graag mee in de stappen: 

  1. Vul het formulier bovenaan de pagina in.
  2. Wij nemen contact met je op om informatie te delen en/of de survey in te plannen.
  3. Bepaal samen met een projectmanager de startdatum en het online resultaten- en adviesgesprek.
  4. Lever een ingevuld Excel template aan, een verwerkersovereenkomst en een uitnodigingstekst.
  5. De uitnodiging wordt op de startdatum verzonden.
  6. De vragenlijst staat vier dagen (kan langer) open. 
  7. De dag na sluiten ontvangen jullie het rapport. 
  8. Op de tijd/dag van het resultaten- en adviesgesprek ontvangen jullie de inzichten en tips om het op te volgen. 

Het is mogelijk om de vragenlijst vaker in te zetten. Hiervoor vragen wij 3 euro per medewerker, waarvan 1 euro wordt gedoneerd aan de campagne #WEnotME van The Present Movement.

Myrna, projectmanager Great Place To Work

Myrna_Great-Place-To-Work