HeadOnDesk

Weet wat er speelt met de  Thuiswerk pulse survey 

Hoe ervaren jullie medewerkers de verbondenheid nu we weer massaal gaan thuiswerken? Hoe staat het met de werk-privé balans? En is de informatievoorziening vanuit het leiderschap voldoende?

Zet de Thuiswerk pulse survey (beschikbaar in Nederlands en Engels) in om deze inzichten te krijgen. De investering is 3 euro per medewerker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thuiswerk pulse survey

Als organisatie is het in deze tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om je mensen centraal te stellen. Voor de één is thuiswerken nu eenmaal gemakkelijker en prettiger dan voor de ander en er wordt van iedereen veel flexibiliteit gevraagd. Houd juist in deze tijden een goede connectie met wat er onder de mensen speelt en vergroot de betrokkenheid!

Is het noodzakelijk dat binnen jouw organisatie medewerkers deels naar werk gaan? Zet dan de Hybride werken pulse survey in!

Korte vragenlijst

De vragenlijst (beschikbaar in Nederlands en Engels) bestaat uit 14 stellingen en 2 open vragen. We meten of de verwachtingen duidelijk zijn, of er vertrouwen wordt gevoeld, of de motivatie en de werkdruk op orde zijn en of de samenwerking en betrokkenheid nog van hoog niveau zijn.

Rapport

Het rapport bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste ontvang je een sheet met daarin de scores op alle stellingen. Dit is op organisatieniveau en op afdeling- en teamniveau. Ten tweede ontvang je de antwoorden op de twee open vragen op organisatieniveau. 

Online sessie

In de online sessie bespreken wij hoe je de resultaten kunt lezen en interpreteren, wat de vervolgstappen zijn én delen wij advies & best practices over goed werkgeverschap in crisistijd. De investering voor deze sessie is 700 euro.

Uit de resultaten onder dertig werkgevers die de Covid-19 thuiswerk survey hebben ingezet blijkt dat het merendeel van de mensen blij is met hoe het thuiswerken wordt gefaciliteerd. De grootste uitdagingen liggen in het houden van verbinding met elkaar en met energie & focus aan het werk gaan tijdens thuiswerken. Ontdek de tips in deze webinar.

Bekijk de webinar terug!

Thuiswerk pulse survey:
de stappen

Interesse om de thuiswerk pulse survey uit te voeren? Ik neem je graag mee in de stappen: 

  1. Vul het formulier bovenaan de pagina in.
  2. Wij nemen contact met je op om informatie te delen en/of de survey in te plannen.
  3. Bepaal samen met een projectmanager de startdatum en het online resultaten- en adviesgesprek.
  4. Lever een ingevuld Excel template aan, een verwerkersovereenkomst en een uitnodigingstekst.
  5. De uitnodiging wordt op de startdatum verzonden.
  6. De vragenlijst staat vier dagen (kan langer) open. 
  7. De dag na sluiten ontvangen jullie het rapport. 
  8. Op de tijd/dag van het resultaten- en adviesgesprek ontvangen jullie de inzichten en tips om het op te volgen. 

De investering is 3 euro per medewerker per meting.

Willen jullie meedoen met het jaarlijkse Trust Index onderzoek en daarnaast pulse surveys uitvoeren? In het pakket Accelerate kun je onbeperkt pulse survey uitzetten. 

Myrna, projectmanager Great Place To Work

Myrna_Great-Place-To-Work