Cactus_Banana

Employer Branding

Wat maakt een organisatie een goede werkgever? Hoe helpt Employer Branding om nieuw talent aan te trekken én hoe blijven huidige medewerkers gemotiveerd en betrokken?

Ontdek de vijf stappen van Employer Branding, de uitgangspunten voor arbeidsmarktcommunicatie én de resultaten van employer branding. 

Ik ontvang graag de whitepaper:

Bouw aan jullie werkgeversmerk

Aantrekken van nieuwe talenten, behouden van medewerkers én een goed imago op de arbeidsmarkt. Het werken aan jullie employer brand helpt om een positieve boost te geven aan het behalen van deze resultaten. Door het certificeren van goed werkgeverschap streven wij bij Great Place To Work ernaar organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te (blijven) zetten. Ontdek in deze video de stappen van certificering:

HubSpot Video

 

Webinar
Employer Branding

In deze webinar geven onze collega's Tom en Anouk toelichting op de vijf stappen van Employer Branding en praktische tips hoe je een sterk werkgeversmerk kunt bouwen op basis van de feedback van de eigen medewerkers. 

Bekijk de webinar terug!

Testimonial


Hoe zet Solid Professionals deelname aan het Great Place To Work traject in om hun employer branding te versterken? Recruiter Rosa deelt haar verhaal!

Lees de testimonial

Blog: 3 factoren waarom Employer Branding in crisistijd onmisbaar is 

Employer branding lijkt misschien geen prioriteit in tijden van crisis. In deze blog deelt Barbara de drie factoren waardoor focus hierop juist nu nodig is! 


Ontdek de drie factoren