Cactus_Banana

Employer Branding

Wat maakt een organisatie een goede werkgever? Hoe helpt Employer Branding om nieuw talent aan te trekken én hoe blijven huidige medewerkers gemotiveerd en betrokken?

Ontdek de vijf stappen van Employer Branding, de uitgangspunten voor arbeidsmarktcommunicatie én de resultaten van employer branding. 

Ik ontvang graag de whitepaper:

Bouw aan jullie werkgeversmerk

Aantrekken van nieuwe talenten, behouden van medewerkers én een goed imago op de arbeidsmarkt. Het werken aan jullie employer brand helpt om een positieve boost te geven aan het behalen van deze resultaten. Door het certificeren van goed werkgeverschap streven wij bij Great Place To Work ernaar organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te (blijven) zetten. Ontdek in deze video de stappen van certificering:

7. Great Place To Work_Hoe word je een Great Place To Work?

 

Training
Employer Branding

In november start de Engelstalige online cursus Employer Branding vanuit Great Place To Work Zweden. Anne Margrethe heeft ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied en geeft in 5 sessies input en tools voor jullie Employer Branding plan!

Lees meer informatie

Webinar: Vind & bind talent in crisistijd

Hoe trek je talent aan én houd je huidige medewerkers betrokken? Data op basis van de medewerkersfeedback biedt handvatten om jullie employer brand te versterken. Ontdek meer over onze certificering in deze webinar!

Meld je aan!

Blog: 3 factoren waarom Employer Branding in crisistijd onmisbaar is 

Employer branding lijkt misschien geen prioriteit in tijden van crisis. In deze blog deelt Barbara de drie factoren waardoor focus hierop juist nu nodig is! 


Ontdek de drie factoren