Multicoloured_Hardhats

Great Place To Work For All

Hét organisatiemodel om de innovatiekracht binnen jouw organisatie te vergroten door een omgeving van vertrouwen te creëren waarin iedereen het beste van zichzelf geeft.

Great Place To Work For All

Hoe creëer je een inclusieve werkomgeving waarin innovatie, vertrouwen en betekenisvolle waarden centraal staan?

Ontdek het meet- en organisatiemodel Great Place To Work For All!

Vraag de Great Place To Work For All whitepaper aan!

Vertrouwen als fundament voor goed werkgeverschap.
For All voor meer innovatiekracht.

De wereld (van werk) verandert in een hoog tempo. De vergrijzing neemt toe, de beroepsbevolking verandert van samenstelling, nieuwe generaties hebben een andere kijk op werken en de roep om meer gelijkwaardigheid wordt alsmaar groter. En de coronacrisis legt kwetsbaarheden in onze samenleving nog verder bloot. Het is tijd voor een andere manier van werken. Tijd voor meer verbinding, creativiteit en samenwerking. Meer mensgericht en leren van elkaar.

Wil je als organisatie blijven ontwikkelen, talenten aantrekken en voorop blijven lopen? Streef naar een Great Place To Work For All. 

Volg de webinar!

Wat is een Great Place To Work For All? Waarom is For All belangrijk? Hoe kun je een For All organisatie ontwikkelen? En wat levert het op?

Volg de gratis webinar op dinsdag 7 juli om 10.00 uur (introductie), donderdag 9 juli om 10.00 uur (introductie & vergelijking met het vorige Great Place To Work model) en donderdag 16 juli om 10.00 uur (Engelstalig versie van de 7 juli editie). 

For All - FAQ

Waarom zijn jullie gestart met Great Place To Work For All? Wat zijn de verschillen met het vorige model? Wat voor impact heeft For All op de certificering en lijstdeelname? En wat voor investering brengt het met zich mee? 

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen!

 

Persbericht

"De dag nadat de overheid een diversiteitbarometer publiceert om inzicht te krijgen in de diversiteit in aantallen op de werkvloer, gaat Great Place To Work met haar aanpak nog een slag verder en biedt organisaties inzicht in hun cultuur om diversiteit te versnellen."

Lees meer hierover in het persbericht

Voor jou als mens

Werken doe je het liefst bij een organisatie waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn, waar oog is voor jouw talenten en ambities, waar een cultuur heerst van vertrouwen en waar je plezier hebt met je collega’s.

Een organisatie waar je het maximale uit jezelf én uit elkaar kunt halen, ondanks of misschien wel dankzij verschillen tussen mensen. Dat is werken bij een Great Place to Work For All!

Dat is werken bij een Great Place To Work For All!

Is jouw organisatie ook een Great Place To Work For All?

De eerste stappen om te zetten zijn commitment hebben op de For All filosofie vanuit jullie leiderschap én objectief meten waar hoe jullie volgens de medewerkers en jullie werkgeversbeleid op dit moment staan.

Wil je online sparren over welke stappen jouw organisatie kan gaan zetten? Ga vrijblijvend in gesprek met Barbara!

Plan een 15 minuten adviesgesprek
Barbara-1-2