Virtual_Woman

Whitepaper

Great Place to Work For All

Hoe creëer je een inclusieve werkomgeving waarin innovatie, vertrouwen en betekenisvolle waarden centraal staan?

Ontdek in deze whitepaper de meetmethode, de belangrijkste trends en de winst van vertrouwen als speerpunt in je organisatiecultuur.

 

Great Place to Work For All

De wereld (van werk) verandert in een hoog tempo. De vergrijzing neemt toe, de beroepsbevolking verandert van samenstelling, nieuwe generaties hebben een andere kijk op werken en de roep om meer gelijkwaardigheid wordt alsmaar groter. En de coronacrisis legt kwetsbaarheden in onze samenleving nog verder bloot. Het is tijd voor een andere manier van werken. Tijd voor meer verbinding, creativiteit en samenwerking. Meer mensgericht en leren van elkaar.

Wil je als organisatie blijven ontwikkelen, talenten aantrekken en voorop blijven lopen? Streef naar een Great Place to Work For All

Twee meetinstrumenten

Om een Great Place To Work For All te worden heb je inzichten nodig in waar je staat als organisatie en waarop je nog moet verbeteren. Wij werken met twee meetinstrumenten:

De resultaten uit beide perspectieven geven een goed beeld waarop jouw organisatie moet focussen. 

Veelgestelde vragen

Waarom zijn jullie gestart met Great Place To Work For All? Wat zijn de verschillen met het vorige model? Wat voor impact heeft For All op de certificering en lijstdeelname? En wat voor investering brengt het met zich mee? 

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Certificering

Aantrekken van nieuwe talenten, behouden van medewerkers én een goed imago op de arbeidsmarkt. Het ontvangen van de Great Place To Work Certified-erkenning helpt om een positieve boost te geven aan het behalen van deze resultaten.