key-visual-best-workplaces-2020

'The Art of Craft'
Best Workplaces Awards 2020

Op 16 juni vieren wij goed werkgeverschap en vakmanschap tijdens de eerste online Best Workplaces Awards liveshow.

Bekijk hieronder de video
met de liveshow terug!

Best Workplaces magazine

Wat voor organisaties zijn deze 40 werkgevers? Vanaf 16 juni om 14.00 uur publiceren wij de nieuwe editie van het Best Workplaces magazine met daarin profielen van alle werkgevers. 

Bekijk het magazine!

Trends 2020


Wat maakt de Best Workplaces bijzonder? Ontdek in het rapport Trends 2020 de belangrijkste ontwikkelingen over goed werkgeverschap en waar jouw organisatie aan kan werken om zelf ook een betere werkgever te worden.


Vraag het trendrapport aan!

Best Practices

Ontdek inspirerende voorbeelden van de 84 gecertificeerde organisaties op negen HR thema's om jullie werkgeversbeleid succesvoller te maken!

Vraag de Best Practices 2020 aan!

Waardering van vakmanschap

Door Covid-19 werd de wereld gedwongen anders te gaan denken en samen te gaan werken aan oplossingen die eerder niet voor mogelijk werden gehouden. Oplossingen die nodig waren in crisistijd. Oplossingen die hielpen om levensbedreigende problemen in de medische wereld te verhelpen. Of oplossingen om bedrijven staande te houden in tijden waarin een bijna volledige economie stilviel. Oplossingen bedacht door vakmensen. Zonder deze vakmensen geen innovatie. En zonder deze vakmensen dan ook geen toekomst.

“The Art of Craft” was ons 2020 thema voor het offline Best Workplace event, en blijft, met trots, ons thema voor het online event.
Mogelijk gemaakt door de vakmensen van alle Best Workplaces.

Over
Great Place To Work

Al 35 jaar meet Great Place To Work vertrouwen binnen organisaties - het fundament van organisatiesucces. Dit doen wij voor heel diverse organisaties: klein en groot, profit en non-profit, in alle sectoren en in 60 landen. Wij helpen organisaties hoe ze een great place to work kunnen worden en blijven. Dit doen we door:

  • te onderzoeken (het meten van het goed werkgeverschap vanuit medewerker- én werkgeversperspectief)
  • te inspireren (o.a. delen van best practices, publicaties en events)
  • te verbinden (community bouwen o.a. door events en social media)
  • te adviseren (interventies voorafgaand en na afloop van het onderzoek)

Wil je online kennismaken? Plan een vrijblijvend 15 minutengesprek in!

Plan een 15 minuten adviesgesprek
Female_Employee_Laughing-1