Webinar Great Place To Work For All

Webinar
 

Hoe bouw je een Great Place To Work For All?

Webinar terugkijken

Wat is een Great Place To Work For All?
Hoe kun je zo'n organisatie ontwikkelen?
En wat levert het op?

Bekijk de webinar via de video terug!

Great Place To Work For All

De wereld (van werk) verandert in een hoog tempo. De vergrijzing neemt toe, de beroepsbevolking verandert van samenstelling, nieuwe generaties hebben een andere kijk op werken en de roep om meer gelijkwaardigheid wordt alsmaar groter. En de coronacrisis legt kwetsbaarheden in onze samenleving nog verder bloot. Het is tijd voor een andere manier van werken. Tijd voor meer verbinding, creativiteit en samenwerking. Meer mensgericht en leren van elkaar.

Wil je als organisatie blijven ontwikkelen, talenten aantrekken en voorop blijven lopen? Streef naar een Great Place To Work For All. Met dit nieuwe meet- en organisatiemodel krijg je inzichten om jullie werkomgeving te verbeteren. 

Veelgestelde vragen


Waarom zijn jullie gestart met Great Place To Work For All? Wat zijn de verschillen met het vorige model? Wat voor impact heeft For All op de certificering en lijstdeelname? En wat voor investering brengt het met zich mee? 


Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Vraag de whitepaper aan!

Hoe creëer je een veilige en inclusieve werkomgeving waarin innovatie, vertrouwen en  waarden centraal staan?

Ontdek in deze whitepaper de meetmethode, de belangrijkste trends en de winst van vertrouwen als speerpunt in je organisatiecultuur.

Hoe staat het bij jouw organisatie?

Wil je inzicht in de perceptie van de medewerkers op de interne organisatie? Wil je de betrokkenheid van medewerkers verhogen en meer innovatie vanaf de werkvloer laten ontstaan?

Middels het Great Place To Work onderzoek ontvangen jullie deze inzichten om samen met elkaar in gesprek te gaan om de organisatie te verbeteren. Plan een online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken!