Female_Employee_Happy_V1-1

Webinar: Verbinding en energie tijdens thuiswerken

Webinar terugkijken

Eva, Jolanda en Barbara delen in deze webinar de resultaten uit de Covid-19 survey, voorbeelden van manieren om in verbinding te blijven én handvatten om je energie op peil te houden in deze tijden.

Thuiswerken lukt (niet)

Inmiddels werkt iedereen die dat kan ruim twee maanden fulltime vanuit huis. Uit ons Great Place To Work Covid-19 pulse survey blijkt dat thuiswerken prima te doen is. Hoe houd ik verbinding met anderen en hoe ervaar ik meer energie tijdens thuiswerken? Deze twee vragen zijn de belangrijkste verbeterpunten. In deze webinar staan wij stil bij hoe je dit als organisatie kunt faciliteren én hoe je dit als individu zelf kunt aanpakken!

Workshop voor collega's

Heb je na het volgen van deze webinar interesse gekregen in een energie workshop voor jouw collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Covid-19 thuiswerk pulse survey

Het is belangrijk om te blijven polsen hoe medewerkers hun werk ervaren, juist nu. Voer onze gratis Covid-19 pulse survey uit en ontvang begeleiding in hoe dit goed op te volgen. 

Welk onderwerp vind jij interessant?

In de webinar hebben we de vraag al even gesteld: Wat moet volgens jou het volgende onderwerp voor een webinar kunnen zijn? Stuur een e-mail naar Barbara!