Webinar_5 manieren van verbinding

Webinar: 5 manieren van verbinding

Hoe houd je verbinding? En hoe geef je richting aan goed werkgeverschap in deze tijd?

Bekijk de webinar terug!

In deze webinar deelden Wencke en Barbara de 5 redenen waarom we juist nu moeten luisteren naar onze medewerkers én hoe je dat binnen jouw organisatie kan doen.

Bekijk hiernaast de video om de webinar terug te luisteren. 

Verbondenheid in tijden van sociale afstand

Mensen zijn sociale dieren. Organisaties zijn sociale instellingen. Hoewel COVID-19 ons dwingt om sociale afstand te bewaren, is het cruciaal om emotioneel dicht bij elkaar te zijn. Maar hoe houd je die verbinding? En hoe geef je richting aan goed werkgeverschap in deze tijd?

In deze webinar deelden Wencke en Barbara van Great Place To Work de 5 redenen waarom we juist nu moeten luisteren naar onze medewerkers én hoe je dat binnen jouw organisatie kan doen. Bekijk hierboven de video om de webinar terug te luisteren. 

Leiderschap bepalend voor betrokkenheid medewerkers in tijden van crisis

Onze onderzoeksdata (gebaseerd op het Trust Index medewerkersonderzoek) laat zien dat de betrokkenheid van medewerkers het afgelopen jaar juist is gestegen. Deelnemende organisaties laten vooral een stijging zien in de waardering van het leiderschap. Alle resultaten kun je hier vinden. 

Whitepaper: goed werkgeverschap

Vanuit onze visie draait goed werkgeverschap om de onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier. Deze focus op vertrouwen en het handelen naar het zijn van een organisatie die bestaat uit mensen, in plaats van cijfers, heeft positieve gevolgen die leiden tot betere bedrijfsresultaten.

In deze whitepaper delen wij een leidraad om jouw organisatie te ontwikkelen naar een goede werkgever.

Great Place To Work in 6 minuten

Wil je meer weten over wat Great Place To Work doet én wat deelname jouw organisatie kan opleveren? Bekijk deze video waarin wij antwoord geven op de zeven meest gestelde vragen!