Online Reporting webinar_Great Place To Work

Zet employee experience om in data

Hoe zet je "ongrijpbare" thema's als vertrouwen, betrokkenheid en werkplezier om in inzichten waarmee je jouw organisatiecultuur kunt verbeteren? Het online dataplatform Waves biedt jouw organisatie snel en digitaal inzichten uit het Trust Index onderzoek en pulse surveys.

Plan een demo!

Wil je jouw organisatiecultuur verbeteren, door slim gebruik te maken van data?

Waves biedt jouw organisatie snel online toegang tot de resultaten van het Great Place To Work onderzoek. Dit is zowel voor ons Trust Index onderzoek als voor de pulse surveys

Elke manager kan toegang krijgen tot de resultaten van zijn of haar eigen afdeling, in een persoonlijk dashboard. Deze is volledig dynamisch opgebouwd en maakt het mogelijk om kruisverbanden te leggen, mogelijke effecten van interventies te bekijken en dieper in de data te duiken, om zo kritische focuspunten te ontdekken. Ook maakt de tool het mogelijk om de resultaten op maat binnen jouw organisatie te presenteren.

7 voordelen

1. Snel en digitaal toegang tot de resultaten
2. Alle informatie is gecentraliseerd op 1 plek
3. Geen extra investering in extra rapportages per afdeling of team
4. Managers krijgen toegang voor inzichten in hun eigen team
5. Mogelijkheid tot geven van een presentatie vanuit de tool
6. Het combineren van filters (met inachtneming van de anonimiteitsregels)
7. De mogelijkheid tot het leggen van crossverbanden 

Pakketten

We werken met drie pakketten waarin je steeds meer inzichten en mogelijkheden (zie onderaan deze pagina). Wil je graag meer informatie?

Demo

Vraag een demo aan (vul je gegevens bovenaan deze pagina in) of plan een online afspraak!

Assess

In dit startpakket ontvang je inzicht in de resultaten op organisatieniveau. Hiermee krijg je een eerste indruk hoe jouw organisatie scoort op de lat van goed werkgeverschap. Ook zijn de antwoorden op de open vragen te vinden. 

Analyze

In dit pakket heb je inzicht in de resultaten van alle afdelingen en teams. Daarnaast is in dit pakket de presentatiemodus actief en kun je jouw organisatie op alle stellingen benchmarken met de Best Workplaces.

Accelerate

Willen jullie vaker dan 1 keer per jaar meten? En het liefst op verschillende thema's die passen binnen jullie context? Kies dan voor Accelerate waarin je onbeperkt(!) pulse surveys kunt inzetten.